Drie Europese vlaggen wapperen in de wind

Toolbox Europees Parlementsverkiezingen 2024 - Doe mee in jouw regio!

We willen niet alleen online mensen bereiken, maar ook op straat en in de buurt! Op deze pagina kun je lezen wat jij kan doen om te helpen, bij welk provincieteam je je kan melden en hoe je aan de benodigde materialen komt. 

Voorbeelden:

Met een hele lading radicale positiviteit focussen wij op vier soorten acties om Volt op de kaart te zetten!

Straatacties

  • Ben jij een echte verkoper of ben je juist heel goed in het verspreiden van flyers? Sluit je dan aan bij een van de straatacties via je provinciale campagneteam!

Guerrilla-acties

  • Deze opvallende acties zijn bedoeld om aandacht te vragen voor specifieke onderwerpen. Natuurlijk steken we deze acties in een Volt-jasje.

Nationale acties

  • Als de oude partijen de problemen van nu en van de toekomst niet aan durven te pakken, doen wij het zelf wel. Wij hebben grootse plannen en via nationale evenementen laten wij een positief toekomstbeeld zien!

Ambassadeursaanpak

  • Zet jouw netwerk in om de naamsbekendheid van Volt te vergroten! Dit kun je doen door familie, vrienden en kennissen over Volt te vertellen en hen te betrekken bij de campagne. 

Bekijk onze agenda en sluit je aan bij een actie die bij jou past!

Actief in jouw regio

Neem contact op met de Campagne Leads voor jouw provincie en sluit je aan bij een van hun campagne acties. Samen met jouw lokale Campagne Leads kan je het Europese verhaal in jouw regio vertellen. Je kan bij hen terecht voor materiaal, kleding en logistiek. Heb je ideeën voor acties of evenementen? Deel het met je lokale campagneleider en wij gaan er werk van maken!

Onze Campagne Leads coördineren hun provincie met ontzettend veel enthousiasme en doen dit vaak naast hun werk. Zij doen altijd hun best om zo snel mogelijk te antwoorden! 

Hieronder staat een lijst met de contactgegevens van onze afdelingen.