De mensen van Volt

Vijf jaar geleden begon Volt als Europese beweging als tegenbeweging van het opkomende populisme. Sindsdien is Volt actief in meer dan dertig landen en blijven de afdelingen groeien. 

Europees Parlement

Kai Tegethoff Nela Riehl Damian Boeselager Anna Strolenberg Reinier van Lanschot in Brussel
Volt is de eerste pan-Europese partij! Inmiddels vertegenwoordigen meer dan 100 Volters ons op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. Wij gaan voorop als voorbeeld om een verenigd, federaal Europa te bevorderen.
Bekijk onze MEP's

Tweede Kamerfractie

2de kamer, uitzicht op de blauwe zetels van een microfoon.
De fractie van Volt zit vol energie. Zij zullen ons Europese en progressieve geluid in de Tweede Kamer vertegenwoordigen.
Bekijk de fractie

Eerste Kamerfractie

Gaby Perin-Gopie spreekt op podium van Volt congres, ze is net verkozen als lijsttrekker.
Volt gaat de Eerste Kamer in, en is daarmee de eerste Europese partij die toetreedt tot de Eerste Kamer. Gaby Perin-Gopie en Eddy Hartog zijn de nieuwe senatoren die namens Volt het Europese geluid in de Eerste Kamer gaan laten horen.
Eerste Kamerfractie

Provinciale Staten

Kaartje van Nederland met
Volt is in 8 provincies in de Provinciale Staten verkozen! Wil je weten wie jou op lokaal niveau vertegenwoordigen? Ontmoet onze leden en doe mee met Generatie Volt!
Provinciale Staten

Gemeenten

Een optocht van een grote groep Vlotters die lopen over straat. De hebben een grote banner voorop en houden vlaggen in de lucht.
Volt is in 10 gemeenten in de raad verkozen! Wil je weten wie jou op lokaal niveau gaan vertegenwoordigen? Ontmoet onze lijsttrekkers en doe mee met Generatie Volt!
Bekijk de leden

Landelijk bestuur

Volt bestuur 2024 samen voor paars bord.
Het bestuur heeft de dagelijkse leiding over de partij. Samen met de andere vrijwilligers werkt het bestuur aan het realiseren van de doelen van Volt en het opbouwen van een sterke organisatie. De bestuursleden sturen de verschillende teams aan, stellen de strategie vast en bewaren de algemene koers van de organisatie. Hieronder vind je de contactgegevens van alle bestuursleden en de algemene contactgegevens van het bestuur.
Bekijk het bestuur