Contact & vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk eerst de vragen hieronder ⤵️ om te kijken of je het antwoord al gegeven is.

Contactformulier

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bezoekadres

Koninginnegracht 7 (4de verdieping), 2514 AA, Den Haag

Hoe word ik lid en wat kost dat?

Fantastisch dat je Volter wilt worden! Het aanmeldingsformulier vind je hier: Word lid!. Voor een lidmaatschap betaal je minimaal € 2,50 per maand (€ 30 per jaar), maar iedereen is welkom om een hoger bedrag te betalen. De contributie wordt voor de resterende maanden van het jaar berekend.

Hoe kan ik aan Volt doneren?

Wat fijn dat je Volt wilt steunen! Op www.steunvolt.nl vind je onze meest recente fondsenwerving campagne. Als je een grotere donatie wilt doen, neem dan alstublieft direct contact op met het fundraising team: [email protected].

Donaties aan Volt zijn aftrekbaar van de belasting vanwege onze ANBI status. Meer informatie kan je hier vinden. Daarnaast willen wij je erop attenderen dat donaties vanaf € 3000.- gepubliceerd worden op onze transparantie pagina.

Ik ben al lid van Volt. Hoe kan ik actief worden?

Als een jonge organisatie kunnen wij alle hulp gebruiken! Zin om mee te denken en te doen? Neem dan contact op met een van onze regioteams en / of kom werken bij Volt!

Waar vind ik de statuten van Volt Nederland en Volt Europa?

De meest actuele versie van de statuten en huishoudelijk reglement van zowel Volt Nederland als Volt Europa zijn hier te vinden.

Hoe meld ik me af als lid?

Jammer dat je het lidmaatschap wilt opzeggen. Vul het opzegformulier in en laat ons weten waarom je het lidmaatschap wilt opzeggen. De datum van het opzeggen is tevens de laatste dag van jouw lidmaatschap. Je zal een bevestiging per e-mail ontvangen.

Heeft Volt Nederland de ANBI status?

Ja, je kunt donaties aan Volt onder bepaalde voorwaarden dus van je belasting aftrekken. Meer info vind je hier.

Kan ik inzicht krijgen in de grote donaties die Volt krijgt?

Volt gelooft dat transparantie aan de basis ligt van vertrouwen in de politiek. Daarom geeft Volt op dit gebied het goede voorbeeld. Dit doen we o.a. met een overzicht van alle grotere donaties (boven de € 3.000 per jaar per persoon) te publiceren in onze jaarverslagen en hier op de site.

Hoe zeg ik mijn terugkerende donaties op?

Jammer dat je je terugkerende donatie wilt stoppen! Je kunt een terugkerende donatie tot 56 dagen na de incasso storneren via je mobiel bankieren applicatie. Hoe dit precies werkt verschilt per bank, kijk daarvoor op de website van je bank. Stuur ons daarnaast een e-mail op [email protected] zodat we kunnen controleren dat de incasso daadwerkelijk is gestopt.

Kan ik een spreker aanvragen?

Dat kan! Via dit formulier.