Het begint allemaal bij onze vrijwilligers

Van beleidsmaker tot ontwerper, van redacteur tot evenementorganisator, bij Volt kan jij het allemaal worden en meer! Bij Volt doen leden meer dan alleen mee, zij zijn de ruggengraat van de partij op Europees, landelijk en regionaal niveau. Volt is een plek voor iedereen, kijk wat bij jou past en sluit je aan bij ons netwerk aan vrijwilligers.

Het begint allemaal bij onze vrijwilligers

Foto van koffiemok met slogan

Ben je op zoek naar een specifieke rol?

Beleid en innovatie

  • Volt zoekt realistische, sociale en duurzame oplossingen voor de 5+1 uitdagingen. Zo wil Volt met begrip voor de lokale diversiteit overal in Europa met dezelfde blik problemen aanpakken. Volt zoekt graag over de grens naar bestaande en succesvolle oplossingen en baseert zich zoveel mogelijk op wetenschappelijke feiten. Wil jij je bezighouden met ons politieke beleid of wil je samen met andere vrijwilligers en organisaties aan maatschappelijke projecten werken? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Campagne

  • Wil jij tijdens de verkiezingen het beste resultaat behalen? Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Wil jij samen met andere leden Volts idealen op de politieke agenda zetten? Sluit je dan aan bij de campagnepool!

Overige vacatures

  • Volt Nederland is onderdeel van Volt Europa, en met onze Europese identiteit maken wij het verschil in de politiek. Wil je actief worden bij Volt Europa, neem dan een kijkje op de website waar alle beschikbare vrijwilligersrollen staan en waar je kan bijdragen aan de toekomst van Europa door met Volters uit heel Europa samen te werken.

  • Vacatures Volt Europa

  • Vacatures Volt Nederland

  • Vacatures bij jou in de buurt

Of wil je andere mogelijkheden verkennen?

Communicatie

  • Lid zijn van het communicatieteam kan van alles betekenen. Vind je het leuk om teksten te schrijven of redigeren, dan pas jij perfect in ons redactieteam. Past animeren, foto/video of ontwerpen meer in jouw straatje? Word dan onderdeel van het brandingteam! Wil jij ons helpen met het uitdrukken van de identiteit van Volt? Meld je dan hieronder aan!

Events

  • Heb jij ervaring of wil je ervaring opdoen in het organiseren van evenementen voor een politieke partij? Voel jij je thuis bij Volt en onze visie? Kan je goed coördineren en bewaar jij het overzicht? Kan je plannen en ben je goed in het uitvoeren en opzetten van evenementen? Meld je dan hieronder aan!

HR en Volt Academy

  • Heb jij ervaring op het gebied van HR of met het opleiden van mensen en veel kennis die je graag bij Volt wil inzetten? Heb jij leidinggevende kwaliteiten en heb je zin om een team enthousiaste vrijwilligers aan te sturen? Voel jij je thuis bij Volt en onze visie? Heb je zin om structuur aan te brengen in onze groeiende organisatie? Meld je dan hieronder aan!

IT

  • Digitalisering is één van de beleidspeilers van Volt. Een sterker, veiliger en opener IT voor Nederland en Europa. Niet alleen in de politiek, maar ook binnen Volt zelf is dit een groot thema. Wil jij bijdragen door te bouwen aan onze websites, data analytics, infrastructuur of een van de andere vele projecten? Meld je dan hieronder aan!

Word actief!

Volt shop

In onze webshop vind je de artikelen die elke Volter in huis wil hebben, van shirts tot vlaggen en mokken. Uitstekend bruikbaar om overal te laten zien dat je achter Volt staat. Met elke aankoop draag je bovendien bij aan de groei van Volt.