Politieke avond Enschede - Een dosis drugs

13 jun. 2024 19:30 - 22:00
Enschede

Wat: Volt Enschede Politieke avond 
Voor wie:
 Volt-leden en iedereen die Volt interessant vindt
Wanneer: 5 sept van 19:30 tot 22:00, inloop 19:00, borrel vanaf 21:00
Waar: tbd
Onderwerp: Een dosis drugs

Algemeen:
We willen iedereen die Volt interessant vindt een plek bieden om elkaar te leren kennen, en te praten over Enschede, Europa, en politiek. Het idee is vooral om je eigen horizon te verbreden, kennis te maken met nieuwe/gezellige mensen en in een ontspannen, open en respectvolle omgeving met elkaar over de dingen in onze samenleving te praten. Het eerste deel van de avond zal bestaan uit een aantal onderdelen waarbij je met elkaar in gesprek gaat over een bepaald onderwerp. Het tweede deel van de avond is een borrel, waarbij je verder kunt kletsen, vragen kunt stellen aan het community team of de gemeenteraadsleden en elkaar beter kunt leren kennen. 

Onderwerp:
Als je naar het buitenland gaat en je zegt dat je Nederlander bent, wordt je vaak gevraagd of je ook wat op zak hebt.. Nederland staat bekend om de coffeeshops, maar drugs brengt ook de nodige criminaliteit met zich mee. Moeten we drugs legaliseren of strenger aanpakken en op welke manier?

Deze avonden worden georganiseerd door community team Volt Enschede. Aanmelden wordt gewaardeerd, zo weten we voor hoeveel drinken/lekkers we moeten zorgen. De gemeenteraadsleden Erik Kemp en/of Linda wissink zullen ook aanwezig zijn wanneer dit in hun schema past. De avonden zijn in principe gratis toegankelijk/gefinancierd door een afdracht van de raadsleden, maar een bijdrage is altijd welkom. Neem contact op met [email protected] voor meer info of vragen. Tot binnenkort!

Kom langs bij één van onze politieke avonden!

Vind je het ook leuk om na te denken en te praten over lastige onderwerpen in onze samenleving? Wil jij ook onderdeel worden van een enthousiaste groep Volters in Enschede of gewoon eens komen kennismaken? Kom dan ook langs!

Ook op de agenda

Alle events