Volt Zeeland

Volt is een pan- en pro-Europese politieke partij. Als Europese beweging zijn wij in alle landen van Europa actief. Toch zijn wij lokaal opgebouwd: al onze leden behoren tot een regionale afdeling. Zo kan iedereen meedoen en is Volts Europese ambitie geen theoretisch plan, maar is het tastbaar en verenigbaar op steden en gebieden. Zo kun je lokaal samenkomen om de wereld te veranderen.

Volt Zeeland

Borrel met Europese kandidaten

Over de community

Zeeland is een prachtige provincie met een bijzondere relatie met zowel land als zee. Met België als grensgenoot, Zuid-Holland en Brabant als buurprovincies en verder omringt door woest water zijn wij uniek in Nederland. We hebben unieke voordelen, maar ook zeker unieke uitdagingen. Denk hierbij aan vergrijzing, de moeilijke arbeidsmarkt en het evenwicht tussen toerisme en leefbaarheid.

"We doen dit op de Volt-manier: pragmatisch, gelijkwaardig en iesseluk positief!"

Zoals zoveel Volt-teams in Nederland heeft ook Volt Zeeland in 2021, na de Tweede Kamerverkiezing, een enorme groei doorgemaakt. Van een bescheiden team van 15 mensen zijn we geëxplodeerd naar een organisatie met ongeveer 130 leden, een verkozen bestuur en enkele werkgroepen. Met elkaar denken we na hoe we ons Zeeland kunnen helpen nóg beter te worden. We doen dit op de Volt-manier: pragmatisch, gelijkwaardig en iesseluk positief!

Contact

Wil je in contact komen met Volt Zeeland?

Stuur ons dan een berichtje, direct naar [email protected].