Landelijk Volt-congres - 28 april 2024

Welkom op de congrespagina van Volt Nederland. Hier vind je de laatste informatie over het aankomend congres. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de agenda of hoe je er komt? Op deze pagina staat alle informatie.

Direct naar

Ga direct naar de informatie die je zoekt via één van deze links:

Alle informatie op een rij

Agenda en congresstukken

Op 28 april a.s. staat een landelijk congres gepland. Er valt veel te bespreken, bekijk hier de agenda met daarin de congresstukken.

Tickets

We kijken ernaar uit om je op het congres te zien! Om bij het congres aanwezig te zijn, reserveer je eenvoudig je (gratis) toegangsticket. Als je er niet fysiek bij kunt zijn, is het congres ook via een livestream te volgen op YouTube. Volg je het congres online dan hoef je geen kaartje te reserveren.

Voor Volt draait alles om de leden. Iedereen moet kunnen deelnemen aan het congres. Daarom hebben we de toegang gratis gemaakt. Er zijn echter wel organisatiekosten van ongeveer €60,00 per persoon. Een vrijwillige donatie, wanneer mogelijk, wordt zeer op prijs gesteld. Zo kunnen we de congressen gratis blijven organiseren. 

Reserveer je persoonlijke ticket

Als je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, meld je dan via Eventbrite af. Dan kunnen we een ander lid een plekje geven.

Locatie

Het congres is dit keer bij Omnisport in Apeldoorn (De Voorwaarts 55 7321 MA Apeldoorn). De congreslocatie is toegankelijk per auto en OV. Ook is de locatie toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid dan kan je deze altijd mailen naar [email protected]. Daarnaast is er op de dag zelf ook iemand aanwezig die al je vragen hierover kan beantwoorden en je verder kan helpen.

Vrijwilligers

Om van het congres een succes te maken hebben we jullie ook nodig! Voor elk congres zoeken we een aantal vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen bij de organisatie van het congres. Denk aan tickets scannen, bij de merch staan of microfoonhouder bij plenaire sessies. Wil je ons helpen? Mail dan naar [email protected].

Overige informatie

Natuurlijk is dit nog niet alle informatie. Momenteel zijn we nog druk bezig met de organisatie. Meer informatie over bijvoorbeeld moties en amendementen volgt later! Wil je op de hoogte blijven van alle informatie van Volt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Vanaf dit congres hebben we ook een WhatsAppkanaal waarin we voorafgaand en tijdens het congres updates sturen. Zo blijf je zo goed als mogelijk op de hoogte van het laatste nieuws. 

Deze WhatsAppkanaal is een extra service en zal de mails niet vervangen. Let er ook op dat iedereen die in de groep zit je telefoonnummer kan zien als je lid wordt van deze groep.

Staat de informatie die je zocht nog niet op deze pagina? Dan kan je even kijken bij de veelgestelde vragen.