Bestuursupdate - juli 2023

Beste Volters,

Laurens is opnieuw onze lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen! 3.765 leden hebben een stem uitgebracht, waarvan een overweldigende meerderheid van 98,06% heeft aangegeven dat zij Laurens als lijsttrekker willen. Dat zijn zeer hoge aantallen en is een zeer overtuigend resultaat dat laat zien, dat de verkiezing leeft onder jullie, onze leden. We kijken daarom uit naar de campagne, die we gezamenlijk tot een succes gaan maken!

31 jul. 2023
Het volt bestuur op een podium

Naast duidelijkheid over de lijsttrekker, krijgen andere belangrijke zaken ook steeds meer vorm. Zo sluiten de vacatures voor topkandidaat- en kandidaat-Tweede Kamerlid deze woensdag al, op 2 augustus om 23.59, en er zal direct daarna een start worden gemaakt met de kandidatenselectie. Ben jij nog aan het twijfelen om je aan te melden? Durf de stap te zetten! Gezamenlijk komen we dan tot de best mogelijke kandidatenlijst.

De kandidatenlijst is echter maar één van de onderwerpen op het congres van 23 september. Eerder ontvingen jullie van ons al een ‘save the date’; deze week ontvangen jullie de formele uitnodiging. Wij kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten; naast de kandidatenlijst voor de tussentijdse verkiezingen, zal er namelijk ook worden gesproken en gestemd over het verkiezingsprogramma én zal de lijsttrekker voor de Europese verkiezingen al worden verkozen door de leden. Kortom, reden genoeg om aanwezig te zijn en we hopen van harte jullie dan ook bij het congres tegen te komen.

Tot slot willen wij graag alle vrijwilligers, medewerkers en stagiairs bedanken die zich ondanks de zomervakantie weer volop inzetten om de komende verkiezingen tot een succes te maken. Wij zien de inzet en het optimisme en dat maakt ons heel dankbaar. Samen werken we naar 22 november toe en samen maken we de verkiezingen tot een succes!

Mocht jij vragen hebben of ideeën voor de verkiezingen, laat het ons dan weten! We gaan graag met jou in gesprek.

Hartelijke groet,

Rob en Denise