Regio-co-lead

Vacature

Solliciteer naar de functie van regio-co-lead! Wil je ons geweldige regioteam Volt Achterhoek versterken? We nodigen je uit om te solliciteren.

Als regio-co-lead vertegenwoordig je het regionale team van Volt Achterhoek. Dit betekent dat je zichtbaar bent, binnen Volt, maar ook extern als contactpersoon voor de regio.
 

Onze Volt Europa-strategie is erop gericht om de lokale en regionale aanwezigheid te vergroten. Als regio-co-lead heb je de verantwoordelijkheid om de Europese en nationale strategie om te zetten in een regionaal en lokaal actieplan, samen verder aan het team te bouwen en dit team vervolgens te coachen om deze strategie succesvol te maken. Dit alles natuurlijk samen met de leden van het actieve kernteam.
 

De taken die je uitvoert, zijn:

  • Leiden van ons kernteam - Creëer betekenis, een structuur, bouw een raamwerk waarin het verwachtingsmanagement goed is vastgelegd, zodat leden weten wat ze kunnen verwachten en bij wie ze kunnen aankloppen.

  • Volt Achterhoek vertegenwoordigen - Als vertegenwoordiger van team Achterhoek woon je landelijke en provinciaal bijeenkomsten bij.

  • Deelnemen aan evenementen - Het is essentieel om betrokken te zijn: praat met iedereen, investeer in je netwerk en toon interesse.

  • Helpen opbouwen - Je vertegenwoordigt Volt EU en Volt NL op regionaal niveau, en communiceert de waarden en principes van Volt.
     

Wij zijn een gezellig en hecht team met vaste, actieve kernteamleden, en een kei in samenwerken. Je staat er dus zeker niet alleen voor. We vinden het belangrijker dat deze functie je aanspreekt, dan dat je ervaring hebt. Je kunt groeien in deze functie.

Ben jij dit?

  • Je hebt een sterke affiniteit met de Achterhoek en met Volt en haar beleidsopvattingen.

  • Je hebt een actieve houding en kunt overzicht houden.

  • Je wordt voor drie jaar tot regio-co-lead gekozen door de leden.

Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Nanda Pastoor

Mensen