Volt Foodvalley

Welkom! Wij zijn de Volt-regio Foodvalley. Samen vertegenwoordigen wij de frisse standpunten van Volt in de gemeenten Ede, Wageningen, Renkum en Barneveld.

Volt Foodvalley

Op 15 maart 2023 is er massaal op Volt gestemd! 11,9% van de kiezers in de gemeente Wageningen stemden op Volt. Hiermee is Wageningen met het hoogste percentage Volt-stemmen van Nederland! Ook in de andere gemeenten heeft Volt een mooi resultaat behaald.

Op het moment zijn meer dan 200 mensen in de regio Foodvalley lid van Volt. Een community team van 8 personen leidt de dagelijkse gang van zaken. Samen met vele andere vrijwilligers zijn wij Volt in onze regio aan het opbouwen.

Evenementen:

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd voor de Volt leden in de regio Foodvalley. Hierbij wordt gewerkt aan excursies naar bedrijven die ons iets kunnen vertellen over de toekomst van hun industrie in Nederland. Ook ontbreken natuurlijk de (nieuwe) ledenborrels niet. Alle nieuwe en oude leden zijn welkom om aan te schuiven om elkaar te leren kennen.

Uitnodigingen voor onze evenementen gaan via het Volt Foodvalley Mededelingen kanaal. Ben je lid van Volt, woon je in de regio Foodvalley en ben je geen lid van dit kanaal kun je contact opnemen met Geuko Bosker via [email protected]

Meehelpen

Wil jij helpen om Volt een nog groter succes te maken in de regio Foodvalley? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om mee te helpen met het community team. Heb je interesse neem dan contact op met Geuko Bosker via [email protected]