VoltAchterhoek

Achterhoek

Volt Achterhoek bestaat inmiddels uit meer dan 250 leden! Er is een groot actief kernteam met enthousiaste en gedreven vrijwilligers, dat zich tot doel heeft gesteld om het Voltgedachtegoed bij de Achterhoekers onder de aandacht te brengen. Ook brengt zij de regio (Achterhoek) in de Haagse politiek beter in beeld.

In de Achterhoek zijn het de vakmensen die de echte veranderingen teweeg moeten brengen: van duurzame technologieën tot innovatieve bedrijfsmodellen, het is er allemaal in de Achterhoek! En Volt Achterhoek ziet de potentie van deze ambitieuze professionals en wil hen zowel een nationaal als een een Europees podium bieden .

Het gedachtegoed en de standpunten van Volt passen bij de Achterhoek, dus vindt Volt Achterhoek het belangrijk dat iedereen dat weet! Er wordt hard gewerkt om het enthousiasme voor de beweging over te brengen en daarmee het ledenaantal verder te laten groeien.

Heb je interesse in deelname aan Volt Achterhoek of heb je een vraag? We horen graag van je! Neem contact op met [email protected]. Via dit email adres kun je ook abonneren op de lokale nieuwsbrief.

AchterhoeksLandschap