Tapasya Vreeken

Contact Tapasya

“‘All change is hard at first, messy in the middle and gorgeous in the end’.”

Mijn naam is Tapasya Vreeken – van Tol, 34 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn man en twee kinderen. Ik heb een brede opleidingsachtergrond met mbo, hbo en wo in de gezondheidszorg.

Voor Volt Nederland vervul ik de functie van bestuurslid DIG & Communicatie. Juist deze portefeuilles sluiten erg goed aan bij mijn persoonlijkheid en mijn drijfveren.

Die zijn erop gericht dat iedereen evenveel kansen zou moeten krijgen, ongeacht je achtergrond. Dit is dan ook een uitgangspunt in mijn huidige baan voor een oncologienetwerk met zeven ziekenhuisgroepen om iedereen even goede oncologische zorg te bieden, ongeacht waar je woont. Dit is ook een belangrijke drijfveer in mijn activiteiten voor Volt en als bestuurslid van de Nederlandse Vrouwen Raad.

‘All change is hard at first, messy in the middle and gorgeous in the end’.

Dat is precies waar wij mee bezig zijn met Volt, inzetten op verandering. Hoe moeilijk het ook is, alleen dan zorgen dat de wereld zoals wij die gekregen hebben net een stukje mooier is wanneer we die doorgeven aan de volgende generatie!

Als laatste zet ik mij er graag voor in dat binnen alle lagen van de partij er sprake is van herkenning in standpunten, ideeën en in vertegenwoordiging. Zo ook binnen het bestuur, want wanneer iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt, doe je het goed als partij. Dat is dan ook precies wat ik wil doen door verbinding te zoeken en echt te luisteren naar wat iedereen te zeggen heeft.

Updates van onze mensen?

Onze mensen schrijven regelmatig mee aan onze nieuwsbrief. Word lid om hem te ontvangen, of abonneer je hier.

Inschrijven