Volt Rainbow

Veluwe Oost

Wie we zijn

Het beste van Europa, lokaal 

Volt is een Europese politieke partij. Als Europese beweging zijn wij in alle landen van Europa actief. Toch zijn wij lokaal opgebouwd: al onze leden behoren tot een regionale afdeling. Zo kan iedereen meedoen, en is Volt’s Europese ambitie geen theoretisch plan, maar is het tastbaar en  verenigbaar op steden en gebieden. Zo kan je lokaal samenkomen om de wereld te veranderen. 

Volt in Apeldoorn 

Apeldoorn is een van deze steden. Wij hebben drie doelen. In de eerste plaats willen wij zo veel mogelijk Apeldoorners kennis laten maken met Volt. Daarnaast willen we ook onze Apeldoornse leden een platform bieden om samen te komen, ideeën te bedenken en het ook gezellig te hebben. Tot slot willen we ook concreet zaken aanpakken in Apeldoorn. Hierom ambiëren wij in de toekomst ook mee te doen met de lokale gemeenteraadsverkiezingen.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Je kan een Volt ambassadeur zijn die onze idealen  uitdraagt naar vrienden en familie. Ook kan je deelnemen in een van onze actieve teams om Volt  Apeldoorn verder te brengen.