Volt Violet NL

Volt zet zich in voor de toekomst van huidige en toekomstige generaties. Binnen Volt worden jongeren ondersteund met tal van evenementen en projecten, georganiseerd door de jongerengroep van Volt, Violet NL.

Volt Violet NL

Volt Violet meetup

Violet NL is hét jongerennetwerk van Volt Nederland, met als missie jongeren te ondersteunen hun weg te vinden binnen de partij. We doen dit door  evenementen en activiteiten te organiseren waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Daarnaast bieden we bij Violet NL verschillende programma's en workshops aan voor persoonlijke ontwikkeling.

Violet NL is er voor alle jongeren, ongeacht hun achtergrond, cultuur of identiteit. We geloven in gelijke kansen en respect voor iedereen. We zijn er trots op dat we een veilige en inclusieve omgeving kunnen bieden waar jongeren zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien. Onze evenementen zijn ook toegankelijk voor oudere Volters, zodat er een waardevolle interactie ontstaat tussen generaties. 

Violet NL is een netwerk binnen Volt, dus alleen leden van Volt kunnen lid worden van Violet NL. Je kunt natuurlijk wel altijd even langskomen bij een evenement. 

Violet NL is onderdeel van het Europese jongerennetwerk Volt EU. Wij werken veel samen met deze Europese tak en we verbinden zo Nederlandse jongeren op Europees niveau. Wij doen dit bijvoorbeeld door het organiseren van gezamenlijke reizen en workshops. Als je meer wilt weten over Violet EU kun je op deze link klikken. 

Wil je deelnemen aan (een van de) activiteiten van Violet NL en ben je lid van Volt? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief. Als je vragen hebt of als je meer wilt weten over Violet NL, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Je kunt ons ook vinden op Instagram!