Borderball 2024

Vanaf: 28 jun. 2024 14:00
Tot: 30 jun. 2024 13:00
Sportpark Bults-erve Glanerburg (Enschede)

De Magie van Borderball: Een Festival van Sport en Cultuur

In juni 2024 zal Glanerburg het toneel zijn van een uniek evenement dat de harten van sportliefhebbers en cultuurzoekers sneller doet kloppen: Borderball. Het evenement wordt georganiseerd door de regio's Achterhoek, Twente, Osnabrückerland en Münsterland, en het belooft een herhaling te worden van het succes van vorig jaar, toen in Winterswijk, waarbij 80 deelnemers uit Duitsland en Nederland samenkwamen om te kamperen, sporten en ideeën uit te wisselen.

Het Borderball op de grens tussen Nederland en Duitsland, biedt het een unieke kans voor mensen van alle leeftijden om samen te komen in een ontspannen en internationale sfeer. Kinderen zijn ook van harte welkom, wat het een ideaal uitje maakt voor gezinnen. Deelnemers kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, van traditionele sporten tot informatieve workshops.

Kijk hier voor een omschrijving van programma en activiteiten

De toegankelijkheid van het evenement wordt verder versterkt door de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die milieubewust willen reizen.

Markeer juni 2024 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol sport, cultuur en gemeenschapszin.

Om alvast in de stemming te komen kun je hier terugkijken naar Borderball 2023

Borderball 2024

Laten we samen de grenzen van sport en vriendschap verleggen!