Spinoza Cirkel

De Spinoza Cirkel is een informeel netwerk van mensen die de pan-Europese beweging Volt een warm hart toedragen en daarom ondersteunen in woord en daad.

Europese Parlementsverkiezingen 2024

Campagne avond met Gaby en Eddy

Op 6 juni stemmen we voor de Europese Parlementsverkiezingen. Onderwerpen als klimaatverandering en migratie dreigen weer vooruitgeschoven te worden. Juist nu moeten we kiezen voor de toekomst, voor verandering. Volt wil nú handelen en met sociale, duurzame oplossingen komen. In Nederland en Europa.

We staan er goed voor, maar we hebben jouw hulp nodig om het Volt-geluid zo luid mogelijk te laten horen en een nieuwe generatie in de politiek verder in te luiden.

Nu is de kans Volt groot te maken en die kans gaan we samen pakken!

Ben je bereid Volt meerjarig financieel te steunen met een bedrag vanaf € 1.000, dan verwelkomen we je als lid van de Spinoza Cirkel. Wil je je aanmelden of meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected].

  • Baruch Spinoza (1632-1677) past bij Volt: een man van de rede en een voorvechter van gelijke rechten, democratie en een onafhankelijke rechterlijke macht.

  • De Spinoza Cirkel biedt u - buiten de kans om bij te dragen aan Volt - ook een interessant netwerk. We organiseren verschillende bijeenkomsten met vooraanstaande sprekers, Volt-fractieleden en -kandidaten.

  • De Spinoza Cirkel begint vanuit Nederland, maar zal - in lijn met de idealen van Volt - uiteindelijk in heel Europa actief worden.

  • Toetreding in Nederland kan door minimaal €5.000,- te doneren (€1.000,- per jaar over een periode van vijf jaar kan ook). Wanneer u €3.000 - of meer doneert in één jaar wordt u in het kader van transparantie met naam vermeld op de website en in het jaarverslag van Volt.

  • Volt heeft in Nederland de ANBI status en daardoor is de gift belastingaftrekbaar. Periodieke donaties over een periode van 5 jaar zijn volledig belastingaftrekbaar, middels dit formulier. De aftrekbaarheid van éénmalige giften is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Het streven om te begrijpen is de basis van goedheid.