Help Volt aan 6 zetels!

In Nederland en Duitsland gaat Volt supergoed in de peilingen. Samen gaan we richting de zes zetels! Wat het spannend maakt, is de daadwerkelijke opkomst op 6 juni. Die bepaalt de uitslag. Daarbij is de opkomst van jongeren een belangrijke factor. In 2014 ging 18% van de jongeren naar de stembus bij de Europese verkiezingen en in 2019 is dat bijna verdubbeld (34%). Laten we in 2024 zorgen voor een nieuw record! Help je ons mee om iedereen - met name jongeren - op te roepen te gaan stemmen.

3 jun. 2024
WhatsApp

Stuur een bericht naar je vriend, vriendin, huisgenoot, buur of familie waarvan jij vindt dat ze wel een berichtje kunnen gebruiken, en ondersteun daarmee de campagne. Als elk lid drie berichten stuurt, bereiken we bijna 50.000 mensen extra! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een berichtje voor je klaargezet in WhatsApp.

Klik op de knop, pas je bericht eventueel aan en stuur door! 

De reminder: Hi, jou kennende moet ik je even helpen herinneren: op 6 juni zijn er Europese verkiezingen en die zijn belangrijker dan ooit, dus ga ook stemmen! En dan het liefst op de enige echte Europese partij, Volt. Handig: zet een reminder in je agenda, zodat je niet vergeet te stemmen! Wil je meer weten over Volt? Kijk dan op de standpuntenpagina's: https://voltnederland.org/standpunten.   

<Verstuur bericht 1>

De telefoonboom: Hi, ik stuur je even een berichtje om je te laten weten dat ik hoop dat je ook gaat stemmen. Er zijn grote problemen die dringend om een oplossing vragen: klimaatverandering, oorlog in Oekraïne, groeiend populisme en nog veel meer. Steun vooruitgang. Ga stemmen (op Volt) en durf je uit te spreken! Wil je meer weten over Volt? Kijk dan op de standpuntenpagina's: https://voltnederland.org/standpunten.     

<Verstuur bericht 2>

Om te overtuigen: Hi, in deze onzekere tijden is het belangrijker dan ooit om onze stem te laten horen. Stem op Volt voor een sterk, verenigd en duurzaam Europa. Volt zet zich in voor onze veiligheid, een menselijk migratiebeleid, ambitieuze klimaatdoelen en een duurzame economie. Jouw stem kan echt het verschil maken! Twijfel je nog? Kijk dan op de standpuntenpagina's: https://voltnederland.org/standpunten waar je ook kunt chatten met een Volter.   

<Verstuur bericht 3>