Marloes Kramer-Hammenga

Volg Marloes

“Focus op een gezond, groen en sterk Drenthe. Samen. Want samen kom je verder!”

Mijn naam is Marloes Kramer-Hammenga. Ik ben 41 jaar, getrouwd met Hugo en samen hebben we twee kinderen en we wonen in Meppel.

Ik ben een verbinder tussen mensen, belangen, kansen en thema’s. Ik heb de studie Sociale Geografie (Rijksuniversiteit Groningen) gekozen en afgerond, jarenlang ervaring als stakeholdermanager opgedaan en de laatste jaren coördineer ik de internationale samenwerkingen van de provincie Groningen. Anderen omschrijven mij als enthousiast, verbindend, ontwapenend, zelfbewust, betrokken, open en resultaatgericht. Ik herken me hierin, en ben er trots op.

Ik ben geboren in Groningen en woon al jaren met veel plezier in Drenthe. Ik ben een noordeling en voel me Europeaan en sta daarmee voor het realiseren van een duurzame, sociale en sterke Europese (grens)regio. Veel uitdagingen die (óók) in onze provincie spelen, stoppen niet bij de provinciegrens. Het credo “alleen ga je sneller, samen kom je verder” is een Volt-gedachte die op mijn lijf geschreven is. Ik wil me graag als statenlid van daaruit inzetten en zo onze provincie sterker, groener en gezonder maken.

Naast mijn werk en mijn inzet voor Volt, maak ik tijd om me te ontspannen. Dat doe ik door te sporten (hardlopen en racefietsen), saxofoon te spelen en het leven te vieren met mijn gezin, familie en vrienden.

Updates van onze mensen?

Onze mensen schrijven regelmatig mee aan onze nieuwsbrief. Word lid om hem te ontvangen, of abonneer je hier.

Inschrijven