Patrick Jansen

Contact Patrick

“Verander de wereld, begin bij jezelf”

Geboren (1972) en getogen in de Achterhoek. Op mijn 18de naar de Marine gegaan en daar in 15 jaar van alles meegemaakt en geleerd. Studie afgerond in Werktuigbouw, Elektrotechniek en Veiligheidskunde op het KIM, in Delft en Eindhoven. Al snel weer in de Achthoek gaan wonen naast mijn ouders waar ik nu in het buitengebied woon met mijn vrouw en 2 kinderen welke nu aan het studeren zijn.

Nu werkzaam bij Rensa family als hoofd afdeling Innovatie waar we met een leuk en diverse team nieuwe dingen mogen bedenken en uitvoeren. Ik ben veel aan het klussen op onze boerderij om het steeds een beetje mooier te maken. Omdat ik het leuk vind om te sporten, kun je me in de omgeving van Doetinchem tegen komen bij het hardlopen, mountainbiken, zwemmen of paardrijden.

Ik maak me zorgen over het veranderende klimaat en de steeds groter worden kloof tussen arm en rijk. Daarbij vind ik het belangrijk dat mening van “gewone” burger gehoord word en een belangrijk deel van de oplossing in Europa gevonden kan worden. Hiermee kom je al snel bij Volt terecht en ik hoop in het kernteam Achterhoek en bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van Volt. 

Mensen