Doneer voor de Volt-campagne 'Nederlanders in het buitenland

Doneer voor extra Volt-stemmen van Nederlanders in het buitenland

Volt wil voor de Europees Parlementsverkiezingen van juni 2024 een specifieke campagne opstarten voor Nederlanders die in het buitenland wonen.  Volt is immers een grensoverstijgende partij, met aandacht voor grensoverstijgende problemen; een campagne gericht op Nederlanders in het buitenland zou ons veel extra stemmen kunnen gaan opleveren! We hebben voor een goede campagne  10.000 euro nodig en vragen je om een bijdrage. Met 10.000 euro kunnen wij:

  • In de landen waar de meeste Nederlanders wonen extra campagne voeren via digitale advertenties;

  • Mooiere, betere en doelgerichtere advertenties maken, waarin wij laten zien waarom Volt belangrijk is voor Europa en voor Nederlanders in het buitenland;

  • Stemgerechtigde Nederlanders die in het buitenland wonen bereiken zodat zij zich op tijd registreren om te mogen stemmen voor de Europees Parlementsverkiezingen.

Liever doneren via bankoverschijving?

Maak je donatie over naar NL38 TRIO 0379292440 onder vermelding van: “Steun Volt NL Buitenland” ten name van Volt Nederland.

Wat doet Volt met jouw gegevens?

We gebruiken je gegevens alleen eenmalig om je donatie te verwerken in onze systemen. Donaties van meer dan €1.000 moeten wij melden bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Als je je ook opgeeft voor de nieuwsbrief gebruiken we daarvoor alleen je naam en e-mailadres. Bekijk onze privacyvoorwaarden voor meer informatie over hoe Volt Nederland je gegevens bewaart.