Volt in Amsterdam, 2022-2023

In maart 2022 is Volt voor het eerst de gemeenteraad van Amsterdam ingestemd. Naast het neerzetten van een stevig fundament voor onze nieuwe fractie, zijn we bezig geweest met datgene waarvoor we verkozen zijn; het Volt geluid in de raad laten horen. In deze brief zie je een aantal dingen die wij gedaan hebben in de raad en voor de stad. Wil je meer weten en met ons het gesprek aan gaan? Kom dan 15 juni naar de Town Hall meeting in de Q-factory! 

8 jun. 2023

In maart 2022 is Volt voor het eerst de gemeenteraad van Amsterdam ingestemd. Als nieuwe partij in de raad stond dit eerste jaar in het teken van meters maken. We moesten dossierkennis opbouwen, onszelf bekendmaken met de gang van zaken in de raad, mensen en organisaties in de stad leren kennen en een team opzetten.

Naast het neerzetten van een stevig fundament voor onze nieuwe fractie, zijn we bezig geweest met datgene waarvoor we verkozen zijn; het Volt geluid in de raad laten horen. Hierin laten we ons leiden door ons beleidsprogramma, verkiezingsprogramma en de 5+1 uitdagingen die hierin beschreven staan.

In deze brief zie je een aantal dingen die wij gedaan hebben in de raad en voor de stad. Wil je meer weten en met ons het gesprek aan gaan? Kom dan 15 juni naar de Town Hall meeting in de Q-factory!

Veel plezier met lezen!

Juliet Broersen en Itay Garmy

https://drive.google.com/file/d/11pF6137XS5elgr_gIZMVjfeymKBr7DDo/view