Juliet Broersen

Volg Juliet

“Ik sta voor eerlijke en progressieve politiek. Met mijn frisse blik en diverse ervaringen wil ik hier in de gemeenteraad mijn steentje aan bijdragen.”

Juliet staat voor nieuwe politiek, waarin samenwerking en oplossingen centraal staan. Met haar frisse blik en diverse ervaringen draagt ze in de gemeenteraad haar steentje bij aan eerlijk en progressief beleid.

Juliet was al vroeg bij Volt betrokken. In 2019 was ze kandidaat voor de Europese verkiezingen. Nu ze fractievoorzitter van Volt Amsterdam is, wil ze bewoners betrekken bij de politiek in hun straat, wijk en stad. Ook staat Juliet voor een eerlijkere woningmarkt en meer transparantie over het politieke proces.

Naast haar werk als raadslid zet Juliet zich momenteel in als freelancer voor een start-up die werkt aan de ontwikkeling van VR-revalidatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Hierdoor staat ze in contact met Amsterdammers in verschillende omgevingen, of dit nu in de horeca is, bij een startup of bij de politie.

Woningbouw en Volkshuisvesting | Sociaal, Economische Zaken en Democratisering | Vluchtelingenbeleid |  Evenementen

Nieuws over Juliet Broersen

Het team van Volt Amsterdam

We sturen regelmatig updates over wat de mensen van Volt Amsterdam doen, via onze nieuwsbrief. We nodigen je daar ook uit voor evenementen waar de Volters samenkomen.

Ontvang onze nieuwsbrief