Vacature events commissie: Events team member (Vrijwillig)

Het events team van Volt Amsterdam zorgt voor de geweldige evenementen om leden met elkaar in verbinding te brengen en een platform te bieden voor de democratische waarden van onze beweging. De vrijwilligers in dit team houden zich bezig met het organiseren van onze leden congressen, campagne bijeenkomsten, social events, ledenborrels, de maandelijkse clean-up en nog veel meer leuke en dynamische bijeenkomsten, online én offline .

Voor dit team zoeken we naar een enthousiaste Volters die samen onze huidige Co-lead de vele activiteiten binnen Volt Amsterdam willen organiseren en de events tot in de puntjes verzorgen.

Volt Amsterdam bestaat uit meer dan 2.300 leden, wat is er mooier dan al deze leden met elkaar te verbinden? Wat is er nodig om dit voor elkaar te krijgen? Misschien heb jij daar wel leuke creatieve oplossingen voor!

Wat ga je doen

  • Je zet een event kalender op en houdt deze actief bij, ook op de website;

  • Je scout passende locaties voor onze events en bemiddelt met de eigenaars daarvan hoe we op een kostenefficiënte manier kunnen samenwerken;

  • Je bedenkt nieuwe ideeën voor events om leden aan elkaar te verbinden;

  • Je werkt je idee uit, waarbij je samenwerkt met verschillende teams, zoals het community, communicatie en beleidsteam;

  • Tijdens het event ben je aanwezig om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles op tijd is opgesteld en weer is opgeruimd

  • Je neemt deel aan het tweewekelijkse Events overleg met de Co-Lead en de vertegenwoordiger van het bestuur om de gang van zaken te bespreken.

Wie zoeken we

Volt is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en de kracht van diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor onze samenleving. Ongeacht je gender, leeftijd, culturele achtergrond, van wie je houdt of wat je gelooft: we nodigen je van harte uit om te reageren. Ben jij degene die altijd vooraan staat als er iets georganiseerd moet worden en weet jij op een aanstekelijke en creatieve manier mensen met je mee te krijgen? Dan zoeken we jou!

Dit is een vrijwilligersfunctie met een geschatte tijdsbesteding van 6 uur per week, afhankelijk van campagnetijd, andere projecten, activiteiten en je eigen efficiency.

Spreekt deze vrijwilligersvacature je aan? Neem dan contact op met Bestuur Volt Amsterdam of de Co-Lead events Maartje de Vroege ([email protected]).