Vacature communicatiecommissie: Communicatie team member (Vrijwillig)

Het communicatieteam van Volt Amsterdam zorgt voor het contact met de Amsterdammer, de kiezer en de Volter via alle kanalen. De vrijwilligers in dit team houden zich bezig met de communicatie met leden middels onze nieuwsbrief en het publiek in het algemeen via onze website en sociale media kanalen. Daarnaast is dit team verantwoordelijk voor de woordvoering met de pers en de public relations.

Voor dit team zijn wij op zoek naar enthousiaste Volters.

Volt Amsterdam bestaat uit ruim 2.200 leden, wat is er mooier dan actief in contact te zijn en te blijven met al deze leden, en het Amsterdamse publiek in het algemeen? Wat is er nodig om dit te realiseren? Misschien wil jij daar een actieve rol in spelen!

Wat ga je doen

  • Samen met je team ontwikkel je een effectieve communicatiestrategie voor Volt Amsterdam;

  • Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken in PR & Social media, in afstemming met het team bijvoorbeeld het maken van visuals en posts voor onze social media kanalen

  • Je geeft vorm aan onze communicatiekalender in afstemming met de fractie en het bestuur

  • Je komt met nieuwe ideeën om effectief intern met leden en extern met alle stakeholders te communiceren;

Wie zoeken we

Geloof jij dat goede, enthousiaste, creatieve en positieve communicatie het verschil kan maken en gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan zoeken we jou!

You can also be active in this role if you don’t speak fluent Dutch.

Ervaring in (politieke) communicatie is een pré, maar geen must. Geschatte tijdsbesteding per week: 2 - 4 uur, afhankelijk van projecten, activiteiten en je eigen efficiency.

Spreekt deze vrijwilligersvacature je aan? Neem dan contact op met [email protected]

Volt is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en de kracht van diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor onze samenleving. Ongeacht je gender, leeftijd, culturele achtergrond, van wie je houdt of wat je gelooft: we nodigen je van harte uit om te reageren.