Samen op Weg naar de Toekomst: Kom naar de debatten

Wij zetten alles op alles om Volt te laten schitteren tijdens aankomende debatten. En jij kunt daar deel van uitmaken. Hoe geweldig zou het zijn als we deze momenten als Volt kunnen delen en onze kandidaten kunnen ondersteunen? Sluit je bij ons aan en maak van elke discussie een inspirerende ervaring die de toekomst van Volt en Europa vormgeeft!

De onderstaande debatten zijn bevestigd, maar er komen er mogelijk nog meer aan dus hou deze pagina in de gaten.

13 nov. 2023

16 november: Het mondiale klimaatdebat @Pakhuis de Zwijger (20:00)

Aanstaande donderdag 16 november om 20:00 is het mondiale klimaatdebat in Pakhuis de Zwijger! O.a. met Christine Teunissen (PvDD), Joris Thijssen (GL-PVDA), Sandra Beckerman (SP) en onze eigen #5 Martijn Hagoort! Reserveer hier je ticket!

16 november: Verkiezingsdebat @FlexBieb IJburg (Amsterdam-Oost) (20:00)

FlexBieb IJburg organiseert een debat onder de kundige, niet van humor gespeende leiding van Roland Duong (bekend van o.a. het tv-programma Tegenlicht). Geïnteresseerden kunnen het debat volgen in de zaal of via een livestream. Rens de Boer vertegenwoordigt Volt deze avond.   

18 november: Stem op een Vrouw @Tolhuistuin (13:00)

Kom je oriënteren, laat je inspireren en spreek je uit bij de Politieke Tuin in aanloop naar de Tweede Kamer Verkiezingen 2023. ✨
Op 16, 17 en 18 november wordt de Politieke Tuin bezet door Stem op een Vrouw. Ga in gesprek met ons team, ontmoet vrouwelijke kandidaten en leer alles wat je wilt leren over de verkiezingen. Op 18 november gaan Faith Bruyning (Nieuw Sociaal Contract), Glimina Chakor (GL/PvdA) en Imane Elfilali (Volt) met elkaar in gesprek. Meld je aan via deze link.

18 november: Verkiezingsdebat 'Wat doet jouw stem in Afrika?' @ Pakhuis de Zwijger (10:30)

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan! Wat doet jouw stem op 22 november in Afrika? Kom erachter in dit debat, waar kandidaat-Tweede Kamerleden in debat gaan over de Nederlandse relatie met Afrika.

De sprekers zijn Joris Thijssen (PvdA), Marieke Koekkoek (VOLT), Mpanzu Bamenga (D66), Derk Boswijk (CDA), en anderen! Koop hier je tickets.


20 november: Stemfeest Noordas @De Ark (11:00)

De NoordAs is een actiegroep voor mensen met kopzorgen door geldzorgen. Zij organiseren een ochtend waarbij de focus ligt op het creëren van vertrouwen in de politiek door hun achterban te laten weten dat er ook aandacht voor hen is in de politiek. Daarom gaat deze avond over het toeslagensysteem, de sociale woningnood en het perspectief uit de uitkering. Rens de Boer vertegenwoordigt Volt in het debat.

20 november: Verkiezingsevent Hogeschool van Amsterdam @Wibauthuis HvA (16:00-18:00)

FLOOR, het cultureel platform van de Hogeschool van Amsterdam, studievereniging BSKA en de opleiding Bestuurskunde organiseren deze avond gezamenlijk een verkiezingsevent op 20 november 2023. De bijeenkomst zal bestaan uit een combinatie van meerdere debatrondes tussen vertegenwoordigers van verschillende partijen en een live stemwijzer, die georganiseerd wordt via Check je Stem. Het verkiezingsevenement is toegankelijk voor alle studenten en medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam. Rens de Boer zal Volt vertegenwoordigen tijdens dit debat.