Vacature: Experts & Ervaringsdeskundigen Fractie (Vrijwillig)

Ben je expert of ervaringsdeskundige op een bepaald onderwerp en wil je vanuit jouw expertise en kennis een bijdrage leveren aan de Amsterdamse fractie van Volt? Ken en onderschrijf je het Volt gedachtegoed volledig? Durf je vanuit de Volt waarden ook tegen de stroom in te zwemmen? Meld je dan aan als expert voor één van de commissiewerkgroepen!

Wat ga je doen

  • De fractie kan jou bellen met vragen en input;

  • Je geeft feedback op moties, initiatiefvoorstellen en inhoudelijke bijdragen.

Wie zoeken we

  • Je bent Volt lid en ademt Volt gedachtengoed;

  • Je bent expert op één of meerdere onderwerpen. Dit wil zeggen dat je veel kennis, expertise en (werk)ervaring met betrekking tot dit onderwerp hebt;

  • Je kunt binnen de kaders van Volt standpunten bijdragen, voorstellen, vragen etc. formuleren;

  • Je spreekt en schrijft Nederlands (alle raadsaangelegenheden zijn in het Nederlands);

  • Ervaring met beleid binnen Volt is een pré.

De onderwerpen

We kunnen expertise gebruiken op alle onderwerpen die in de gemeente langskomen. Denk aan zorg, infrastructuur, financiën, de energie transitie en vergroening. Alle expertise en ervaring is welkom. Dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Meld je aan!

Ben jij de expert die we zoeken? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vertel hierin wat jouw ervaring en expertise is en op welk(e) onderwerp(en) jij een bijdrage denkt te kunnen leveren.

Volt is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en de kracht van diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor onze samenleving. Ongeacht je gender, culturele achtergrond, van wie je houdt of wat je gelooft: we nodigen je van harte uit om te reageren.