Europees denken, maar Rotterdams doen!

Rotterdam-Rijnmond is een diverse regio. Met een haven van wereldbelang, innovatief ondernemerschap en een uitstekend internationaal onderwijsklimaat is de regio een plek waar Europese samenwerking geen toekomstdroom is, maar dagelijkse realiteit.

Volt wil een Europese Unie die voor iedereen werkt. Dat begint bij een sociale en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen krijgt. Een samenleving waarin de overheid en mensen elkaar weer vertrouwen. Een samenleving waarin we verschillen overbruggen en handen ineen slaan, omdat we weten dat we alleen samen de grote uitdagingen aankunnen.

Europees denken, maar Rotterdams doen!

De Rotterdamse Fractie!

Wij zijn Volt, een politieke beweging die door jonge Europeanen van de grond af is opgebouwd. We zijn actief op zowel Europees, nationaal als lokaal niveau. Op 16 maart 2022 deden we mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in tien Nederlandse steden, waaronder Rotterdam, waar we trots twee zetels hebben weten te behalen! In de gemeenteraad brengt onze fractie een fris en positief geluid. We denken met een Europees perspectief, maar handelen lokaal met hart voor Rotterdam. We geloven in het bouwen van bruggen en het vooruitkijken. Door onze waarden te vertalen naar concrete plannen, dragen we bij aan een beter Rotterdam, Nederland én Europa. Heb je vragen of suggesties voor ons? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via: [email protected].

Volt Rotterdam Zuid-Holland Zuid zoekt nieuwe bestuursleden!

Zet je in als co-voorzitter, penningmeester, secretaris of algemeen bestuurslid. De vacature sluit op 15 juli.

Onze standpunten

Verkiezingsprogramma Rotterdam 2022

Volt Rotterdam is onderdeel van een Europese politieke partij en is in bijna alle landen van Europa actief. In ons verkiezingsprogramma vind je onze positieve en progressieve visie voor Rotterdam.

Imane Elfilali

Fractievoorzitter en Gemeenteraadslid
Imane Elfilali fractievoorzitter volt-rotterdam

Dit is Imane

Volg ons ook op instagram!