Fractie Zuid-Holland

Sinds maart 2023 is Tessa Beeloo statenlid namens Volt in de provincie Zuid-Holland. Simon Bleijenberg en Milou Grijpink ondersteunen Tessa als commissielid. Het bestuur van de fractiestichting wordt gevormd door Tessa Beeloo (voorzitter), Simon Bleijenberg (penningmeester) en Juliet den Oudendammer (secretaris).
Fractie Zuid-Holland

Fractie Delft

Fractie Delft

Fractie Rotterdam

Wij zijn Volt, een politieke beweging die door jonge Europeanen van de grond af is opgebouwd. We zijn actief op zowel Europees, nationaal als lokaal niveau. Op 16 maart 2022 deden we mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in tien Nederlandse steden, waaronder Rotterdam, waar we trots twee zetels hebben weten te behalen! In de gemeenteraad brengt onze fractie een fris en positief geluid. We denken met een Europees perspectief, maar handelen lokaal met hart voor Rotterdam. We geloven in het bouwen van bruggen en het vooruitkijken. Door onze waarden te vertalen naar concrete plannen, dragen we bij aan een beter Rotterdam, Nederland én Europa. Heb je vragen of suggesties voor ons? We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via: [email protected]
Fractie Rotterdam

Afdelingsbestuur Haag- en Rijnland

Het afdelingsbestuur Haag- en Rijnland is verantwoordelijk voor de communities Delft, Den Haag, Leiden, Midden-Holland en Pijnacker-Nootdorp.
Haag- en Rijnland

Afdelingsbestuur Rotterdam Zuid-Holland Zuid

Het bestuur van Zuid-Holland Zuid is verantwoordelijk voor de ledenorganisatie van Volt in de regio's Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.
Afdelingsbestuur Rotterdam Zuid-Holland Zuid

Delft

De community Delft bestrijkt naast de gemeente Delft ook omliggende gemeenten zoals Schipluiden en Pijnacker-Nootdorp
Delft

Den Haag

De community in Den Haag is actief voor de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer
Den Haag