Onze plannen voor Drenthe

Wij zijn Volt, een Europese politieke beweging. In heel Europa zien wij wat de kracht is van mensen die samenwerken. Wij weten wat er mogelijk is als mensen schouder aan schouder staan. Volt staat voor een nieuwe generatie in de politiek, waar nationalisme en populisme tot het verleden behoren, waar welzijn voor welvaart gaat, en waar samenwerking over de grens de toekomst heeft. Het is tijd voor positieve actie, het is tijd voor Volt.

De komende jaren wil Volt in Drenthe het verschil gaan maken. Veel van de problemen die Drenten hebben, vragen een inzet voor de komende twintig jaar en niet één verkiezingstermijn. Zowel de generaties van nu als die van de toekomst hebben recht op politieke aandacht vanuit de Provincie. Daarom heeft Volt een plan gemaakt met haalbare, politieke doelen voor de korte- en langetermijn.

Tijd voor positieve actie!

Onze plannen voor Drenthe
Tijd voor positieve actie! Wij zijn Volt, een Europese politieke beweging. In heel Europa zien wij wat de kracht is van mensen die samenwerken. Wij weten wat er mogelijk is als mensen schouder aan schouder staan. Volt staat voor een nieuwe generatie in de politiek, waar nationalisme en populisme tot het verleden behoren, waar welzijn voor welvaart gaat, en waar samenwerking over de grens de toekomst heeft. Het is tijd voor positieve actie, het is tijd voor Volt. De komende jaren wil Volt in Drenthe het verschil gaan maken. Veel van de problemen die Drenten hebben, vragen een inzet voor de komende twintig jaar en niet één verkiezingstermijn. Zowel de generaties van nu als die van de toekomst hebben recht op politieke aandacht vanuit de Provincie. Daarom heeft Volt een plan gemaakt met haalbare, politieke doelen voor de korte- en langetermijn.