Astrid interim-citylead

Na het afscheid van Rik als citylead neem ik tijdelijk de rol van interim-citylead van Volt Den Haag op me. Voor wie mij niet kent, mijn naam is Astrid Plugge en ik ben al jaren actief in onze stad en bij Volt. Mijn kracht is het actief betrekken van wijken en het verbinden van verschillende organisaties.

15 aug. 2024

Dit doe ik onder andere als vrijwilliger bij Stichting BBIS (Stichting Bevordering Beeldvorming Internationale Samenleving) en als voorzitter van de Haagse Uitdaging, een maatschappelijk bedrijvennetwerk. Als Hagenaar en directeur van een landelijke kinderopvanginstelling met het hoofdkantoor in Den Haag, voel ik me enorm betrokken bij onze stad. Ik geloof dat we een enorme potentie hebben in Den Haag. Ik ben trots op onze opstartende beleidsteams en alle betrokken vrijwilligers. Samen hebben we al veel bereikt, en ik zie de weg richting de gemeenteraadsverkiezingen met veel vertrouwen tegemoet.

Op 8 augustus hebben we een vergadering met het team van Volt Den Haag en ik wil iedereen van harte uitnodigen. Als je wilt weten wat we doen in de stad, of als je een bijdrage wilt leveren, ben je van harte welkom op ons partijkantoor om 20.00 uur. Het adres: Koninginnegracht 7, 2514 AA Den Haag. Mij persoonlijk kun je bereiken op [email protected]