Community Zuidoost-Brabant

Maak kennis met de community Zuidoost-Brabant. Op deze pagina vind je de meest belangrijke informatie over onze community. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met een van onze vrijwilligers.

Community Zuidoost-Brabant

Een groep mensen met Volt campagnemateriaal.

Onze teams

Onze community bestaat uit de volgende functionele teams:

 • Het beleidsteam, aangestuurd door de co-leads beleid;

 • Het campagneteam, aangestuurd door de co-leads campagne.

 • Het communicatieteam, aangestuurd door de communicatie lead;

 • Het community team, aangestuurd door de co-leads van het community team;

 • Het events team, aangestuurd door onze co-leads events;

 • Het kernteam, bestaande uit:

  • de fracties in Zuidoost-Brabant

  • de leads van onze functionele teams

  • de regionale community leads.

De termen co-leads van het community team en community leads leiden regelmatig tot verwarring. Het community team is voornamelijk verantwoordelijk voor het onboarden van onze nieuwe leden. Zij zorgen ervoor dat nieuwe leden welkom worden geheten, worden uitgenodigd op onze eerstvolgende meet-up en wegwijs worden gemaakt binnen Volt. De regionale community leads hebben een meer coördinerende rol binnen Zuidoost-Brabant en sturen het kernteam aan.

WhatsApp-community

We hebben een WhatsApp-community met diverse interessante kanalen. Zodra je lid wordt van Volt Nederland, neemt het community team contact met je op. Je ontvangt daarna een e-mail met een link naar onze WhatsApp-community. Je kunt jezelf dan abonneren op de kanalen die jezelf interessant vindt en bent standaard geabonneerd op het kanaal waar belangrijke mededelingen worden geplaatst.

Heb je deze e-mail niet ontvangen, maar ben je wel lid van Volt Nederland en woon je in (Zuidoost-)Brabant? Neem dan contact op met onze community.

Social media

Interne communicatie

Actieve Volt-leden kunnen gebruik maken van de volgende officiële platformen. Hiervoor is soms een Volt-account nodig. Deze is alleen beschikbaar voor actieve leden. Heb je nog geen Volt-account, maar wil je wel actief worden binnen Volt? Neem dan contact op met het community team:

Contact

De regionale community leads zijn bereikbaar via [email protected]. Wil je in contact komen met een van onze kernteamleden? Bekijk dan onze mensen op deze pagina.