Terugblik: Zomerborrel Volt Haag- en Rijnland

Afgelopen donderdag 1 augustus vond de zomerborrel van Volt Haag- en Rijnland plaats bij The Shore Scheveningen. Het evenement was een groot succes, mede dankzij het prachtige weer en de enthousiaste opkomst van onze leden.

15 aug. 2024

Vanaf 20.00 uur stroomden Volters uit de regio binnen, klaar voor een avond vol gezelligheid en waardevolle discussies. The Shore, met haar mooie locatie aan het strand, bood de perfecte setting voor zowel informele gesprekken als serieuze discussies over de toekomst van onze regio.

Een belangrijk onderdeel van de avond was de inputronde voor de Volt-omgevingsvisie. Onze Provinciale Statenfractie was aanwezig om feedback op te halen over cruciale ruimtelijke keuzes.

De leden deelden hun ideeën en zorgen op een constructieve manier, wat resulteerde in een rijke verzameling aan inzichten. Deze feedback zal van grote waarde zijn voor het verder vormgeven van onze omgevingsvisie.

Naast de inhoudelijke gesprekken, was er ook volop ruimte voor ontspanning. De zon scheen volop, wat zorgde voor een heerlijke zomerse sfeer. Leden genoten van een drankje, maakten kennis met nieuwe gezichten en haalden herinneringen op met bekenden. De zomerborrel bood een mooie gelegenheid om de onderlinge banden te versterken en nieuwe verbindingen aan te gaan.

We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en waardevolle bijdrage. De volgende borrel staat gepland op 5 september! Zet hem alvast in de agenda en wij zien je graag dan!