Inzamelingsactie Nazarenerkerk

De wintermaanden zijn officieel van start gegaan. Voor veel mensen betekent dat gezellig samenzijn, een haardvuur, sneeuwpret en een warme maaltijd. Helaas zijn er mensen die niet dezelfde gedachten hebben bij deze tijd van het jaar. Daklozen moeten elke avond een plekje vinden waar zij warm kunnen overnachten.

6 dec. 2023
Foto van de kerk van de Nazarener

We merken allemaal dat er een toename is aan het aantal dakloze mensen in Rotterdam. Volt Rotterdam-Rijnmond vindt het verschrikkelijk om te zien dat deze mensen van dag tot dag moeten overleven. Binnen de raad doen we al ons best dit probleem op te lossen, maar daarnaast willen we concrete stappen nemen. Daarom houden we voorafgaand aan de ledenavond op 13 december en de nieuwjaarsborrel op 23 januari een inzamelingsactie voor warme kleding.

Dus mocht je nog winterkleding hebben die je niet meer draagt, neem deze mee! Je kunt jouw kleding inleveren bij Erik Goes (co-lead diversiteit en inclusie). Hij brengt deze kleding te zijner tijd naar de Nazarenerkerk in Charlois. Wij hopen natuurlijk dat iedereen die iets kan missen een steentje bijdraagt!