Volt Rainbow

Whatsapp Volt Provincie Utrecht (VPU)

Als provinciale Volt-afdeling willen we graag met leden in contact blijven, en willen we leden in gelegenheid stellen om in contact te komen met elkaar. Daarom zijn we in januari 2023 begonnen met een Whatsapp Community. In deze community vind je losse Whatsapp-groepen, waar je optioneel lid van kan worden.

Gebruik je Whatsapp for Business (een andere app dan de normale Whatsapp-app), helaas is deze functionaliteit voor jou (nog) niet beschikbaar. Je kunt wél lid worden van de groepen, maar niet van de  overkoepelende community

Alleen nieuwsberichten (📢) van Volt provincie Utrecht ontvangen

Wordt je alleen lid van de hoofd-community, dan ontvang je alleen periodiek (gemiddeld 2 keer per week) een nieuwsberichtje van Volt provincie Utrecht. Je telefoonnummer en privégegevens zijn alleen inzichtelijk voor een beperkt aantal Volt-beheerders. 

Chatgroepen (💬)

Wil je met andere leden in gesprek over maatschappelijke, politieke of andere Volt-onderwerpen. Dan kun je lid worden van een of meer chat-groepen. Andere deelnemers van de chat-groep(en) kunnen je telefoonnummer wél zien. Word je lid van groepen, dan wordt je automatisch lid van de community. 

Aankondigingsgroepen (📢)

Er is af en toe ook behoefte aan andere aankondigingsgroepen. Denk aan een plek waar het campagneteam oproepjes plaatst om deel te nemen aan een campagne-events. Je kunt je aanmelden voor deze groep, je ontvangt dan aankondigingen maar kunt zelf geen berichten sturen. Andere deelnemers aan deze groep(en) kunnen je telefoonnummer wél zien. Word je lid van groepen, dan wordt je automatisch lid van de community. 

Structuur community

We starten in de provincie klein met een beperkt aantal groepen. Je kunt lid worden van de community en de groepen via de linkjes en QR-codes hieronder.  

Volt provincie Utrecht (community) (Uitnodigingslink / QR-code )

VPU 💬 Algemeen (chatgroep) (Uitnodigingslink / QR-code )

Utrechtse Campagne Kanjers (Uitnodigingslink)

VPU 💬 Contact met beheer (chatgroep) (Uitnodigingslink / QR-code )

Lokaal

VPU 💬 Utrecht-stad (chatgroep) (Uitnodigingslink/ QR-code )

VPU 💬 Amersfoort (chatgroep) (Uitnodigingslink/ QR-code )

VPU 📢 Amersfoort | 🚨 Info 🚨 (aankondigingengroep) (Uitnodigingslink/ QR-code )

VPU 💬 Utrecht West (via lidmaatschapsverzoek in de community)

VPU 💬 Volt De Bilt (via lidmaatschapsverzoek in de community)

VPU 💬 Houten (via lidmaatschapsverzoek in de community)

VPU 📢 Houten (via lidmaatschapsverzoek in de community)Work in progress ❗
Er bestaan inmiddels ook groepen op lokaal niveau (per stad/wijk/gemeente). Als het gebruik van VPU bevalt, migreren we ook die groepen naar VPU.

Lees hier een korte handleiding

Spelregels

1) Draag op een positieve manier bij.

2) Respecteer elkaar, beledig elkaar niet.

3) Wees redelijk en sta open voor anderen.

4) Onderbouw argumenten met feiten (geen nepnieuws). 

5) Discriminatie wordt niet getolereerd.

6) Deel geen spam of reclame.

Vragen en/of suggesties?
Heb je een suggestie, opmerking of vraag? Neem dan contact op met [email protected] of stuur een berichtje in de appgroep Contact met beheer.