Mijn naam is Anneloes Blekxtoon en ik woon met veel plezier in het mooie Baarn. Ik heb mij beschikbaar gesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen in Utrecht omdat ik graag het verschil wil maken. Het is belangrijker dan ooit dat wij van Volt nú ons geluid laten horen. 

Belangrijke thema’s zoals wonen, klimaat, de natuur en vervoer zijn té lang op hun beloop gelaten en zijn inmiddels crises geworden. 

Voor mij staat voorop dat het gedachtegoed van Volt moet worden gehoord en meegaat in de besluitvorming op provinciaal niveau. Juist ook door met de burgers in gesprek te gaan vóór de besluitvorming al heeft plaatsgevonden.

Ik ben er trots op dat ik voor Volt op de tweede plaats van de lijst sta. Graag draag ik mijn steentje bij op de typische Volt manier: positief het debat aangaan met de gevestigde orde, pragmatisch veranderingen teweegbrengen door de uitvoer van vernieuwende ideeën. Dat is wat er momenteel nodig is.

In mijn vrije tijd zeil ik graag. Ook hou ik ervan om te fietsen in de mooie natuur van onze provincie. En ik besteed graag tijd met mijn familie en vrienden.