Een Europese partij in een internationale stad

Volt is een pan-Europese politieke partij. Als Europese beweging zijn wij in alle landen van Europa actief. Toch zijn wij lokaal opgebouwd, al onze leden behoren tot een regionale afdeling. Lokaal doen, Europees denken. De ambities van Volt zijn geen theoretische plannen maar tastbare nieuwe politiek.

In een internationale stad als Den Haag mag Volt niet ontbreken. Wij willen politiek die verbinding zoekt in plaats van polariseert. Nuanceren in plaats van verdelen. Politiek voor alle Hagenaren en Hagenezen. Positief, pragmatisch en pan-Europees.

Volt Den Haag vertegenwoordigt Volt in de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De community Den Haag is samen met de communities in Delft, Leiden, Midden-Holland en Pijnacker-Nootdorp onderdeel van de regionale afdeling Volt Haag- en Rijnland.

Een Europese partij in een internationale stad

Kennismaken met Volt Den Haag?

Kom gezellig langs bij één van onze evenementen! We organiseren regelmatig evenementen, zowel inhoudelijk als informeel en voor zowel jong als oud.
Denk hierbij aan Beleidsavonden, Academy lezingen, Grassroots activiteiten en borrels. Oftewel, voor ieder wat wils!

Kennismaken met Volt Den Haag kan ook door een mailtje te sturen naar [email protected].

Doe mee met Volt Den Haag!

We kunnen jouw hulp altijd gebruiken! Of jouw hart nou sneller gaat kloppen van social media, je het leuk vindt om evenementen te organiseren of je liever meedenkt over belangrijke inhoudelijke thema's. Samen met iemand van het kernteam kom je er makkelijk achter op welke manier jij een bijdrage kan leveren op een manier die bij jou past! Stuur een mailtje naar [email protected] of kom langs bij een van onze evenementen en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Evenementen

Den Haag

Kijk hier om te zien wie er actief zijn voor Volt in Den Haag!