Resultaat Europese verkiezingen

Volt zit met 5 zetels in het Europees Parlement! Twee Nederlandse en drie Duitse zetels is een mooi resultaat. Bedankt voor je stem! Nederland loopt voorop met 4.9% van de stemmen voor Volt.

18 jun. 2024
Euopeese vlag op stok wappert in de wind

Volt zit met 5 zetels in het Europees Parlement! Twee Nederlandse en drie Duitse zetels is een mooi resultaat. Daar hebben we ook jou voor te danken! Bedankt voor je stem, support en donaties. Elke flyer, goed gesprek, whatsapp bericht heeft toch weer een verschil gemaakt. Er is op veel plekken fanatiek geflyerd. Met name Sjoerd, Malie en Erik hebben hard hun best gedaan om Volt zichtbaar te maken. Ook Joris, David, Gregor, Tolga, Martin, Ties & Anna hebben een steen bijgedragen met flyeren en/of posters plakken. Bedankt!

Volt heeft in totaal in 15 landen meegedaan (soms in combinatie met andere partijen). In Nederland zit verreweg het grootste percentage Volt stemmers. Dit zijn de uitslagen in andere landen: Volt Belgie 0.57%, Cyprus 2.9%, Duitsland 2.60%, Luxemburg 1.04%, Malta 0.13%, Nederland 4.90%, Portugal 0.18%, Slowakije 0.13%, Spanje 0.12% en Zweden 0.01%. Meer informatie is te vinden op:

https://results.elections.europa.eu/en/