Community Regio Zwolle

Volt heeft in Regio Zwolle een actieve community. Wij organiseren maandelijkse evenementen, wij laten het Volt geluid horen, en in verkiezingstijd gaan wij de straten op. Kom een keer langs! Onze actieve community kan alleen maar blijven bestaan door onze enthousiaste mensen in Zwolle. Leer ze kennen, bekijk de gezichten die de community draaiende houden.
Mensen van Community Volt Regio Zwolle

Gemeenteraad Zwolle

Onze fractieleider Cankut vertegenwoordigt sinds 2022 het Volt geluid in de Zwolse gemeenteraad. Dit doet hij niet alleen. Ontmoet de hele fractie!
Mensen van Volt Zwolle in de gemeenteraad

Community Regio Twente

Volt heeft in Twente een actieve community. Wij organiseren evenementen, wij laten het Volt geluid horen, en in verkiezingstijd gaan wij de straten op. Kom een keer langs! Onze actieve community kan alleen maar blijven bestaan door onze enthousiaste mensen in Twente. Leer ze kennen, bekijk de gezichten die de community draaiende houden.
Mensen van Community Volt Twente

Gemeenteraad Enschede

Fractieleider Erik Kemp vertegenwoordigt sinds 2022 het Volt geluid in de Enschedese gemeenteraad. Dit doet hij niet alleen. Ontmoet de hele fractie!
Mensen van Volt in de gemeenteraad Enschede

Community Regio Deventer

Volt heeft in Regio Deventer een gezellige community. Wij organiseren evenementen, wij laten het Volt geluid horen, en in verkiezingstijd gaan wij de straten op. Kom een keer langs! Onze actieve community kan alleen maar blijven bestaan door onze enthousiaste mensen in Deventer. Leer ze kennen, bekijk de gezichten die de community draaiende houden.
Community Regio Deventer

Provinciale Staten

Sinds 2023 is Maryse Wulf verkozen tot lid van de Provinciale Staten in Overijssel. Hierdoor is het Volt geluid vertegenwoordigd in de provincie.
Mensen van Volt Overijssel in de Provinciale Staten

Bestuur Volt Overijssel

Bestuur Volt Overijssel