Fractieupdate juni

Blog fractie Enschede - 13 juni 2023 -

Een nieuwe fractieupdate van Erik Kemp. Hierin behandelt hij onder andere de agenda van de raadsvergadering en updates over de werkwijze van de fractie.

13 jun. 2023

Uiteindelijk kwam er toch een nieuw zwembad, maar de schoonheidsprijs kreeg dit proces zeker niet. Daar waren gelukkig ook veel andere fracties het mee eens. De komende maand staat er weer veel op de agenda van de raadsvergadering van 26 juni (die je hier kunt vinden). We nodigen jullie net zoals vorige keer weer van harte uit op 26 juni op de publieke tribune!

We hebben sinds kort een nieuwe werkwijze, waarbij we meteen na de maandelijkse raadsvergadering een planningsvergadering houden om voor de komende maand vooruit te plannen, en de week vóór de raadsvergadering een voorbereidingsvergadering om onze inbreng in de raadsvergadering voor te bespreken. We denken dat die laatste erg interessant kan zijn voor Volt-leden en hopen dan ook dat jullie de komende jaren bereid zijn om bij die laatste vergadering aan te sluiten om ons kritisch aan de tand te voelen:-)

Mocht je eerst wat meer in ‘t algemeen willen leren over het proces, dus de werkwijze van de gemeenteraad en de Volt-fractie daarbinnen, dan delen we dat natuurlijk graag. Ook als jullie meer achtergrondinformatie willen over één specifiek onderwerp gaan we graag het gesprek aan. Laat dit vooral weten bij het bestuur, zodat zij weten wat jullie willen! Op https://enschede.voltnederland.org/KijkjebijdeRaad zie je welke bijeenkomsten er al gepland zijn.

Erik Kemp