Politieke avond Enschede - Europa in Enschede

30 mei 2024 19:00 - 22:00
Enschede, tbd

Wat: Volt Twente Politieke avond 
Voor wie: Volt-leden en iedereen die Volt interessant vindt
Wanneer: 16 mei van 20:00 tot 22:00, inloop 19:45
Waar: Enschede, tbd
Onderwerp: Europa in Enschede

Algemeen:
We willen iedereen die Volt interessant vindt een plek bieden om elkaar te leren kennen, en te praten over Enschede, Europa, en politiek. Het idee is vooral om je eigen horizon te verbreden, kennis te maken met nieuwe/gezellige mensen en in een ontspannen, open en respectvolle omgeving met elkaar over de dingen in onze samenleving te praten. Het eerste deel van de avond zal bestaan uit een aantal onderdelen waarbij je met elkaar in gesprek gaat over een bepaald onderwerp. Het tweede deel van de avond is een borrel, waarbij je verder kunt kletsen, vragen kunt stellen aan het community team of de gemeenteraadsleden en elkaar beter kunt leren kennen. 

Onderwerp:
De Europese verkiezingen komen dichterbij. Hoe werkt het ook alweer en wat doet Europa eigenlijk voor onze stad? Kom langs en ontdek waarom we Europees denken en lokaal doen.

Kom langs bij één van onze politieke avonden!

Vind je het ook leuk om na te denken en te praten over lastige onderwerpen in onze samenleving? Wil jij ook onderdeel worden van een enthousiaste groep Volters in Enschede of gewoon eens komen kennismaken? Kom dan ook langs!