Busactie zuid nederland

Stand up voor Europa

1 jun. 2024 13:00 - 16:00
Roermond & Sittard

Vlak voordat mensen naar de stembus gaan, willen wij samen met jullie allemaal de straat op!

Het is een kans om kiezers een kijkje te geven in wat het betekent om pan-Europees te werken (en te stemmen!) in tijden waarin nationalisten aan populariteit winnen. Volters over het hele continent gaan met hun city teams de straat op om ons verhaal onder de aandacht te brengen en in contact te komen met potentiële kiezers. 📣

In Limburg willen we activiteiten organiseren in Roermond en Sittard. Je kunt het formulier voor de flyer acties gebruiken om aan te geven in welk van de twee steden je mee wil doen.

Right before people go to the ballot box, we want to be out on the streets together with all of you!

It is our chance to present a look and feel to our voters what it means to work (and vote!) pan-European in times when nationalists gain traction. Volters across the continent go to the streets with their city teams, pushing our Volt narrative and engaging with potential voters. 📣

In Limburg we want to organize activities in Roermond and Sittard. You can use the form for the flyer promotions to indicate in which of the two cities you want to participate.

Doe mee!

We gebruiken één centraal formulier voor alle geplande flyeracties, dus je hoeft niet alles aan te klikken op de website ;)

We use one central form for all planned flyer promotions, so you don't have to click everything on the website ;)

Meer activiteiten

Alle events