De campagne is begonnen!

Met een glimlach kijken wij terug naar de de afgelopen maand. We begonnen met de kick-off voor de campagnekanjers op 3 september. Voor deze kick-off kwamen vanuit heel Nederland enthousiaste Volters bij elkaar. Ze bespraken samen hoe zij deze campagne kunnen gaan organiseren en maakten kennis met de verschillende onderdelen van de campagne.

30 sep. 2023
Volt leden op straat met flyers - Romy en Björn

Vrijwilligers zijn en zullen altijd de grootste kracht van Volt blijven. Daarom hebben wij daar de afgelopen maand extra in geïnvesteerd. De campagnekanjers hebben allerlei campagnetrainingen gevolgd, van een socialemedia- en pitchtraining tot, als laatste, een beltraining.

Samen bundelen we onze krachten om een succesvolle campagne neer te zetten.

Steun Volt!

Om een succesvolle campagne neer te zetten is zichtbaarheid essentieel, en zichtbaarheid kost helaas veel geld. Doneer daarom nu!

Iemand spreekt voor een groep Volter op campagne kanjer dagToolbox

Om samen Volt op de kaart te zetten hebben we voor de komende Kamerverkiezingen een toolbox ontworpen, zodat jij alle essentiële zaken voor de campagne snel kunt vinden. Bekijk de toolbox

Congres

Op 23 september kwamen meer dan 500 Volters samen voor het landelijke congres. Samen hebben we ons verkiezingsprogramma aangescherpt met amendementen. Bekijk het definitieve verkiezingsprogramma hier.

Kandidatenlijst

Tijdens het congres hebben we ook een fantastische kandidatenlijst ingestemd, met als lijsttrekker Laurens Dassen. Kom hier meer te weten over de kandidaten.

Lijsttrekker Europees Parlement

En Reinier van Lanschot is verkozen tot lijsttrekker voor de Europese Parlementsverkiezingen van 2024.

Eerste afdelingendag

Afdelingsdag mensen staan bij de balie met Laurens Dassen.jpgOp 16 september vond onze allereerste afdelingendag plaats in Utrecht, waarmee we de bestuursconferentie, de vertegenwoordigersdag en de functionele ledenbijeenkomsten hebben samengevoegd. Met 25 boeiende sessies was er voor elk aanwezig lid wat wils.

Met de aankomende verkiezingen was er veel tijd ingeruimd voor de campagne, maar ook besturen, fracties en community-leads kwamen aan bod.

Door de positieve reacties zijn we nu alweer bezig met de organisatie van een tweede editie in februari 2024. We hopen daar dan weer alle actieve leden te kunnen verwelkomen.

Evenementen

Ook deze maand staan er weer leuke activiteiten op de planning. Bekijk de agenda voor een overzicht van alle evenementen en de details.

Vacatures

Volt is een energieke, vernieuwende en positieve partij, die jouw hulp goed kan gebruiken. Of dit nu is op het partijkantoor, als onderdeel van een commissie of als vrijwilliger, jouw hulp komt goed van pas! Check onze vacatures en kijk of er voor jou wat tussen zit!