Biografie

Valerie Pajak is een vrouw van 30 jaar die zich kandidaat stelt voor de Tweede Kamer. Geboren in Antwerpen en verhuisd naar Eindhoven om te studeren aan de technische universiteit, heeft ze zich gevestigd als engineer in het werkveld van supply chain management in de high-tech chipindustrie.

Voorzien van gedegen technische kennis en persoonlijk ervaring rond de huidige problematiek, streeft zij naar een haalbare toekomst met effectieve en concrete oplossingen. Op politiek vlak heeft ze al ervaring op gemeentelijk niveau in de fractie van Volt Eindhoven.

De speerpunten om dit te vertegenwoordigen op landelijk niveau zijn de bestaanszekerheid van de levenstandaard van mensen, en daarin haalbare stappen te willen zetten op het vlak van circulaire economie met daarbij de strategische industrie in acht genomen waar wij als klein land groot in zijn, en als Europa enkel sterker.

Motivatie

Het land heeft voor een periode sturing gemist die de nieuwe generatie en de toekomst in de weg liggen, en dat terwijl er haalbare oplossingen zijn met een juiste visie en een dosis ervaring op het gebied van de huidige problematiek. Circulaire economie en reductie is samen te brengen concrete oplossingen; De milieuvraag te leggen bij grote bedrijven en het tracken van uitstoot op elke productiestap om deze te kunnen overwegen in het totaalplaatje van toegevoegde waarde.

Het promoten van tussenoplossingen op de korte termijn voor de quick wins op het gebied van persoonlijk vervoer en een toekomstperspectief te bieden voor boeren om hun vak uit te blijven oefenen in een industrie die strategisch interessant blijft èn een alternatief biedt op uitstoot. Met een innovatieve frisse blik komt Valerie onder andere deze ideeën vertegenwoordigen om Volt, Nederland en Europa de progressie te bieden die het verdient en bekend om staat.

Steun Valerie en Volt in de campagne

Met jouw donatie voeren we campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in november.

Updates van onze mensen?

Onze mensen schrijven regelmatig mee aan onze nieuwsbrief. Word lid om hem te ontvangen, of abonneer je hier.

Inschrijven