Biografie

Ik ben Volt-lid geworden omdat ik geloof in een positieve, progressieve en pragmatische aanpak. Volt gaat problemen niet uit de weg, maar pakt ze juist aan. Ik kies voor Volt omdat ik ervan overtuigd ben dat we deze problemen grensoverstijgend moeten oplossen. Omdat ik niet langer aan de zijlijn wil staan toekijken, maar actief bijdragen aan een betere toekomst. Daarom stel ik mij namens Volt kandidaat voor de Tweede Kamer.

Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Julia Hamel, 38 jaar oud, getrouwd met Michiel en samen zijn wij ouders van Gijs (8) en Roosmarijn (4). We wonen in Houten, net ten zuiden van Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur en persvoorlichter bij de beroepsvereniging van dierenartsen.

Naast mijn werk heb ik een vrijwilligersfunctie bij Volt. De afgelopen tweeëneenhalf jaar ben ik bestuurslid geweest van Volt (afdeling) Utrecht. Samen met een hecht team van vrijwilligers hebben we Volt in opgebouwd van een startend lokaal team, tot de op een na grootste afdeling van Nederland met fracties in de Utrechtse gemeenteraad en de Provinciale Staten van Utrecht.

Motivatie

We staan in Nederland voor grote uitdagingen waar menig Nederlander moedeloos van wordt. Mij niet. Ik geloof er namelijk in dat het anders moet én kan. Deze uitdagingen motiveren mij dus juist om me kandidaat te stellen voor de Tweede Kamer.

Ik wil me namens Volt inzetten voor een politiek waar mensen weer in kunnen vertrouwen. Waarbij de politiek zorgt voor verbinding in de maatschappij in plaats van polarisatie.

Met de positieve, pragmatische en progressieve Volt-aanpak wil ik wil werken aan een duurzame toekomst. Een toekomst met gelijke kansen voor iedereen. Een toekomst waarin Nederlanders zich weer gehoord en gezien voelen en waarin solidariteit en zorgen voor elkaar vanzelfsprekend is.

Ik hoop dat ik daarbij op jullie steun kan rekenen.

Meer weten? Kom met me in contact via Workplace, X/Twitter, Instagram of LinkedIn.

Steun Julia en Volt in de campagne

Met jouw donatie voeren we campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in november.

Updates van onze mensen?

Onze mensen schrijven regelmatig mee aan onze nieuwsbrief. Word lid om hem te ontvangen, of abonneer je hier.

Inschrijven