(Financieel) administratief medewerker

Wie zijn wij?

Wij zijn Volt. De pan-Europese beweging met zetels in het Europese Parlement, het Nederlandse parlement, tien Nederlandse gemeenteraden en acht Provinciale Staten en met meer dan honderd volksvertegenwoordigers in heel Europa. Het partijbureau van Volt in Den Haag vormt de drijvende kracht achter de partij in Nederland. Van hieruit worden de verschillende teams, besturen en fracties ondersteund. Het is ook het eerste aanspreekpunt voor leden, externe contacten en Europese Volt-relaties.

Wie ben jij?

Je bent een fan van cijfers en geniet van de precisie en uitdagingen van administratief werk. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en bewaakt deadlines. Dankzij jou draait de administratie als een goed geoliede machine. Je haalt plezier uit de snelle ontwikkelingen in de dynamische omgeving van een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

In afstemming met de penningmeester zorg jij ervoor dat de financiële administratie van Volt op rolletjes loopt. Je verwerkt declaraties, zet betalingen klaar en incasseert ledencontributies. Ook heb je een belangrijke rol in de transparantie van de partij. Zo zorg jij ervoor dat alle grotere donaties aan Volt binnen een paar dagen op de website staan. Maar jouw rol gaat verder dan alleen cijfers. Jij bouwt bruggen tussen en smeedt sterke banden met de penningmeesters van de afdelingen, leveranciers en collega's. Dankzij jouw toewijding verloopt de samenwerking met iedereen soepel en professioneel.

Wat zijn jouw taken? 

 • Je boekt facturen en bankafschriften in en beheert het goedkeuringsproces.

 • Je maakt periodieke overzichten voor de landelijke penningmeester en de penningmeesters van de afdelingen.

 • Je beheert de ledenadministratie, bijvoorbeeld door het bijwerken van betaalgegevens van leden en het incasseren van contributies.

 • Je doet het debiteuren- en crediteurenbeheer.

 • Je houdt contact met de externe boekhouder.

 • Je houdt de donaties bij en zorgt dat ons transparantieregister altijd is bijgewerkt.

 • Je voert andere administratieve taken uit.

Wat breng jij mee?

Hier volgt een opsomming van gewenste competenties en eigenschappen. Tegelijkertijd moedigen we je aan om te solliciteren ook als je niet achter alle competenties een vinkje kunt zetten! We kijken ook naar je potentie en motivatie.

 • Je kunt gestructureerd en zelfstandig werken.

 • Je hebt affiniteit met cijfers. 

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Je kunt soepel samenwerken met collega’s in verschillende rollen: medewerkers, bestuurders, volksvertegenwoordigers en leden.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en kunt uit de voeten in het Engels.

 • Ervaring met Exact is een pré.

 • Aantoonbare administratieve of ondersteunende werkervaring is een pré.

En uiteraard onderschrijf je de waarden en gedragscode van Volt. 

Het leukste team

Je komt terecht in een team van ongeveer twaalf vaste medewerkers. Als jonge partij is er volop enthousiasme en gedrevenheid, maar nog niet alles is tot in detail geregeld. Het uitgangspunt is dat we er samen voor gaan. Samenwerken staat bij Volt centraal, omdat wij dat zien als dé manier om de grote uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Samen met honderden vrijwilligers bouwen we aan een mooier Nederland en een mooier Europa. Dit betekent dat er veel wordt gewerkt  met vrijwilligers en dat leden inspraak hebben. Iedere stem telt, van jong tot oud.

Wat ga je verdienen?

Ons diepste respect, de leukste baan van Nederland, waardevolle ervaring voor je verdere professionele pad, een salaris tussen € 2.450,-  en € 3.185,- , 10% pensioen, een NS-businesscard en een persoonlijk ontwikkelbudget.

Spreekt het bovenstaande je aan?

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen over deze rol? Of wil je gewoon even de sfeer bij Volt proeven? Stuur dan een mail aan [email protected]. Hij neemt daarna contact met je op.

Niets meer te vragen? Solliciteer dan snel.

Mail je cv en motivatiebrief uiterlijk 16 januari 2024 naar [email protected]. Snelle sollicitaties worden gewaardeerd en meteen opgepakt.

NB Volt is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en de kracht van diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor onze samenleving. Ongeacht je gender, leeftijd, culturele achtergrond, van wie je houdt, wat je gelooft enz.: we nodigen je van harte uit te reageren.