Tijd voor nieuwe energie, aftreden co-voorzitter Tim Snoeken

Lieve Volters, lieve Amsterdammers,

Tot mijn spijt heb ik besloten om af te treden. Mijn geweldige bestuursgenoten, de leden, de fantastische fractie en het kernteam verdienen een co-voorzitter die nog vol energie zit. De energie die ik niet meer heb na ruim 3 jaar actief te zijn geweest voor Volt.

17 jun. 2024

Eén dag voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 ben ik lid geworden van Volt. Ik durfde eigenlijk niet zo goed, want het voelde als kleur bekennen. Maar als ik na de verkiezingen lid zou worden voelde ik mij een successupporter, dus ik ben nog snel voor de verkiezingen lid geworden: in voor- en tegenspoed!

Nadat ik als campagneleider heb kunnen bijdragen aan de verkiezing van Juliet en Itay (fractie Amsterdam) werd ik bestuurslid. Na ruim 3 jaar (waarvan meer dan 2,5 jaar in het bestuur) zijn we van ruim 2000 leden naar ca. 3500 leden gegroeid, heb ik kunnen helpen bij de verkiezing van Maik en Julia (fractie Noord-Holland), Laurens en Marieke (fractie Tweede Kamer), Reinier en Anna (fractie Europees Parlement), zijn we vertegenwoordigd op alle niveaus en zijn we verder geprofessionaliseerd. Ik ben trots op wat we hebben bereikt de afgelopen jaren. We hebben goud in handen hier in Amsterdam!

What’s next? Ik heb alle vertrouwen in het bestuur, de fractie, het kernteam en alle anderen die bijdragen aan Volt Amsterdam om de afdelingen nog groter, liever, mooier en succesvoller te maken dan ze al is. Ik vertrouw erop dat de Amsterdamse branie behouden blijft. En jullie zijn nog niet van mij af. Ik blijf altijd actief voor Volt, want wij zijn het lieve, barmhartige, vastberaden en heldhaftige paarse geluid dat zo nodig is in deze tijd.

Liefs,

Tim